ISPLIVALA ZANIMLJIVA FOTKA IZ HOTELA Nole posle moćne pobede posetio Orlove, tu je i povređeni Vasa - jedan detalj je sve oduševio
Foto: KSS

car

ISPLIVALA ZANIMLJIVA FOTKA IZ HOTELA Nole posle moćne pobede posetio Orlove, tu je i povređeni Vasa - jedan detalj je sve oduševio

Košarka -

Posle spektakularne pobede naših najboljih košarkaša nad Grčkom najbolji srpski teniser Novak Đoković posetio je Orlove u hotelu i uputio im reči podrške za izazove koji ih čekaju.

Košarkaši Srbije u prepunoj beogradskoj "Areni" u utakmici za pamćenje savladali su posle produžetka selekciju Grčke rezultatom 100:94 i tako napravili važan korak u borbi za Mundobasket.

Orlovi su na ovom meču imali nestvarnu podršku oko 20.000 navijača, među kojima je bio i najuspešniji teniser na planeti.

Nakon vatrene podrške na meču, Nole je jednim sjajnim gestom oduševio naše košarkaše. Naime, posle spektakularnog meča posetio je reprezentaciju u hotelu.

"Nakon podrške u Areni, Novak nas je posetio i u hotelu, gde nam je uputio reči podrške pred naredne izazove", potvrdio je Košarkaški savez Srbije na svojoj zvaničnoj Instagram stranici.

Ono što je posebno obradovalo navijače jeste da je na jednoj od fotografija sa Novakom i Vasilije Micić, koji je na meču sa Grčkom doživeo povredu zgloba. Vasa na fotografiji deluje raspoloženo, što verovatno znači da povreda nije ozbiljnije prirode.

Novak Đoković
foto: KSS

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track