PIKSI SPAVAO SA DONČIĆEVOM MAJKOM, UZEO BOGATSTVO I ZBRISAO: Biznismen zbog kog je Luka zaratio sa mamom učestvovao u TRI KRAĐE?!
Foto: EPA Clemens Bilan, Printscreen Instagram

šok detalji

PIKSI SPAVAO SA DONČIĆEVOM MAJKOM, UZEO BOGATSTVO I ZBRISAO: Biznismen zbog kog je Luka zaratio sa mamom učestvovao u TRI KRAĐE?!

Košarka -

Prljav veš izašao na površinu...

U jeku Evrobasketa odjeknula je vest da je najbolji košarkaš Slovenije Luka Dončić pokrenuo spor protiv rođene majke Mirjam Poterbin.

Slovenački reprezentativac podneo je zahtev Kancelariji za patente i žigove SAD (USPTO) u kom stoji da želi da se poništi registracija zaštitnog znaka "Luka Dončić 7" koji je u vlasništvu njegove majke Mirjam.

Slovenački mediji otkrivaju da Dončić nije u svađi sa majkom, već je spor pokrenut kako bi se iz priče izbacio njen bivši dečko - biznismen Boris Požeg zvani "Piksi".

Boris je bio u ljubavnoj vezi sa Dončićevom atraktivnom mamom Mirjam. Dok su bili zajedno bivša manekenka je napravila kobnu grešku - dala mu je da upravlja njenim poslovnim firmama koje plasiraju brend Luke Dončića.

Požeg je čak postao vlasnik 40 odsto kompanije "Luka Dončić 77" koja posluje u Evropi.

Biznismen je kasnije prekinuo vezu sa Lukinom mamom, pa se situacija dodatno zakomplikovala.

Mirjam Poterbin, Luka Dončić
foto: Instagram

Luka sada na sve moguće načine pokušava da izbaci "Piksija" iz igre.

Boris Požeg zvani "Piksi" je ugledni biznismen iz Ljubljane. Bavi se prodajom nekretnina i ugostiteljstvom. Bio je suvlasnik jednog poznatog hotela, a u međuvremenu se prebacio na industriju sladoleda i prodaju nekretnina.

Zanimljivo, Požeg je ove godine bio pod istragom da je učestvovao u tri velike krađe. Navodno su on i još dvojica oštetili drugu stranu za više od 45 hiljada evra. Tužilaštvo ih tereti za krađu dva vozila i skutera koji je Mirjam poklonila Luki. Međutim, Požeg je prošlog meseca sve demantovao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track