MARINOVIĆ PRED FMP: Moramo da odigramo mnogo bolje nego u Ljubljani
Foto: ABA liga

ABA LIGA

MARINOVIĆ PRED FMP: Moramo da odigramo mnogo bolje nego u Ljubljani

Košarka -

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović rekao je da je meč protiv Cedevita Olimpije "veliki nauk" i istakao da njegova ekipa u predstojećoj utakmici ABA lige protiv FMP-a mora da odigra mnogo bolje.

"Imali smo veliku želju da ispariramo rivalu kakav je Cedevita Olimpija. U prvih 15 minuta smo imali egal, ali čim smo pali sa snagom i prestali da igramo kontakt igru, odmah smo došli u veliki minus. Ali, meč iz Ljubljane nam je veliki nauk. Ne smemo da se opuštamo protiv jakih protivnika", rekao je Marinović, prenosi klub.

Košarkaši Borca ubedljivo su poraženi u Ljubljani na startu nove sezone u ABA ligi, a sutra će pokušati da na svom terenu protiv FMP-a upišu prvu pobedu.

"Sledi nam utakmica protiv FMP-a, koji ove sezone igra fenomenalnu košarku. Prosto je uživanje gledati tim iz Železnika kako igra i bori se. Gledali smo prethodne mečeve FMP-a, tako da nam je jasno da nas očekuje težak zadatak", rekao je Marinović.

"Sastav iz Železnika se nalazi u odličnom ritmu, a predvodi ga fenomenalan trener. Takodje, u svom rosteru ima sjajne igrače, koji vole kontakt igru. Sve u svemu, moramo da odigramo mnogo bolje nego pre sedam dana, u to nema sumnje", dodao je on.

Utakmica Borac - FMP na programu je sutra od 19.00.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track