LJUBIMAC ZVEZDINIH NAVIJAČA PONOVO STIŽE U BEOGRAD: Radonjić govorio o emotivnom susretu sa bivšim klubom
Foto: Starsport

EVROLIGA

LJUBIMAC ZVEZDINIH NAVIJAČA PONOVO STIŽE U BEOGRAD: Radonjić govorio o emotivnom susretu sa bivšim klubom

Košarka -

Dejan Radonjić već u drugom kolu Evrolige stiže u Beograd, na megdan svom doskorašnjem klubu - Crvenoj zvezdi.

Meč između Zvezde i Panatinaikosa na programu je u četvrtak od 19h u Hali Aleksandar Nikolić.

Dejan radonjić
foto: Starsport

O predstojećem duelu sa crveno-belima, sa kojima je u prošloj sezoni stigao do tri trofeja, crnogorski stručnjak govorio je za grčke medije.

"Uvek se dobro osećam kada se vratim u Beograd. Videću se sa prijateljima. Ali, u isto vreme moramo da budemo fokusirani na utakmicu da bismo pobedili. Moramo da budemo spremni za težak meč. Kao uvek, navijači će im ulivati energiju da odigraju dobru odbranu. Videli smo da su imali dobar meč protiv Efesa, a potom su pobedili u Jadranskoj ligi. Igraju sa mnogo energije i kontakta, pa moramo da budemo dobri na obe strane parketa. Odbrana je važna, ali moramo da budemo dobri i u napadu", rekao je Radonjić.

Zatim je govorio o snazi Zvezde u reketu.

"Imaju jake igrače u reketu, kao što su Bentil i Martin, a angažovali su i Raduljicu. Mitrović je takođe opcija pod košem. Iskusni su na bekovskim pozicijama, a ima i igrača koji već dugo igraju zajedno. Kao što sam rekao, moramo da budemo dobri u odbrani i napadu i da ostanemo fokusirani na igru. Ovo je veoma važno jer će u dvorani vladati vruća atmosfera. Moramo da igramo bolje u napadu nego u poslednjim mečevima."

Isticao je Radonjić i ranije koliko je važan Volters za njegov tim, a požalio se na nedostatak igrača na pripremama.

"Nije bilo lako tokom Evrobasketa. A nama, s obzirom na povredu Voltersa, je bilo posebno teško. Zajedno smo odradili samo jedan desetominutni trening. Ali šta da se radi... Moramo da odigramo što bolje i da razmišljamo samo o sledećoj utakmici", zaključio je Radonjić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track