JOKIĆ OČI U OČI SA AMERIKANCEM KOJI MU JE BRUTALNO PRETIO: Prljav potez osvetoljubivog Morisa, Nikolinoj braći se ovo neće svideti
Foto: Profimedia

neraščišćeni računi

JOKIĆ OČI U OČI SA AMERIKANCEM KOJI MU JE BRUTALNO PRETIO: Prljav potez osvetoljubivog Morisa, Nikolinoj braći se ovo neće svideti

Košarka -

Košarkaši Denvera savladali su u predsezonskoj utakmici Los Anđeles Kliperse 126:115, a veliku pažnju na ovom meču privukao je duel Nikole Jokića i kontroverznog Amerikanca Markusa Morisa.

Košarkaš Klipersa je jednim prljavim potezom pokušao da isprovocira Jokića na ovom meču. Naime, Amerikanac, koji je pretio srpskom košarkašu nakon što je nokautirao na terenu njegovog brata Markifa Morisa prošle sezone, udario je Jokića i oborio ga na pod, što je izazvalo brojne negativne reakcije ljubitelja košarke na društvenim mrežama.

Moris očito i dalje želi da se osveti srpskom igraču.

Zaboravio je poruku koju je dobio od Jokićeve braće nakon sramnih pretnji upućenih Nikoli prethodne sezone.

Podsetimo, na meču između Denvera i Majamija Markif Moris je nesportski faulirao Jokića, srpskom asu je pao mrak na oči pa je snažno odgurnuo Amerikanca.

Usledile su otvorene pretnje njegovog ratobornog brata Markusa, zbog čega su morala da se umešaju i Jokićeva braća. Oni su tada poručili Markusu da će imati posla sa njima, ako pokuša nešto da uradi Nikoi.

Dok su se oni prepucavali na društvenim mrežama, nikola je ćutao i igrao košarku. Isto je učinio i na ovom meču, nije naseo na provokaciju sramnog Amerikanca.

Iako ne postoji snimak koji to dokumentuje, američki novinari, pre svih Majk Singer, prenose da je Moris izveo sraman potez.

Neki čak tvrde da bi trebalo da završi u zatvoru zbog prljavog poteza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track