ONA GRMI! Devojka novog Zvezdinog košarkaša je BOMBA: Izazvaće pometnju u Pioniru, slikala se u crveno-belom i U TOPLESU! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

lepotica

ONA GRMI! Devojka novog Zvezdinog košarkaša je BOMBA: Izazvaće pometnju u Pioniru, slikala se u crveno-belom i U TOPLESU! (FOTO)

Košarka -

Argentinski košarkaš Luka Vildoza konačno je stigao u Crvenu zvezdu, a navijače crveno-belih obradovaće i vest da u Beograd dovodi svoju devojku Ajnaru.

Ajnara Hihon
foto: Printskrin/Instagram

A ona je prava bomba i konkuriše za najatraktivniju lepšu polovinu nekog sportiste koji igra za klubove iz Srbije!

Njih dvoje su se upoznali u Vitoriji, u vreme kad je Vildoza nosio dres Baskonije, s kojom je bio vicešampion Španije. Sudeći prema postovima na Instagramu, stupili su u ozbiljniju vezu pre oko godinu dana i od tada su nerazdvojni.

Često dele romantične trenutke s raznih atraktivnih lokacija, uglavnom u Lukinim pauzama od profesionalnih obaveza.

Navijači Crvene zvezde treba da budu ponosni na lepu Ajnaru, jer je ona i pre dolaska njenog izabranika pokazala da voli crveno-bele boje. Posebno što se u donjem delu kupaćeg kostima, na peščanim plažama Majorke, fotkala u toplesu i to u moru.

Ajnara Hihon obožava da pozira, a na radost muške populacije, to radi veoma dobro, pa je njen Instagram profil prepun sjajnih fotografija.

Njih dvoje su zajedno bili i u Sjedinjenim Američkim Državama pošto je Luka bio član Njujork Niksa i Milvokija, ali veoma kratko. Povreda je uticala na to da ne zabeleži značajniju NBA karijeru.

Kako će se Ajnari svideti život u Beogradu, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, dolaziće na utakmice Crvene zvezde, gde će se navijači uveriti u njenu lepotu

Kurir sport

Bonus video:

03:38

DOBRO JE ŠTO CRVENA ZVEZDA NIJE PROŠLA DALJE! Fudbalski trener GRUBO objasnio zbog čega je bolje što smo ostali bez LIGE ŠAMPIONA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track