LEGENDA REALA LAGALA JAVNOST O ZVEZDI I ČOVIĆU?! Španci tvrde jedno, Pablo Laso pričao SKROZ DRUGO!
Foto: Starsport

PRVALJEN?

LEGENDA REALA LAGALA JAVNOST O ZVEZDI I ČOVIĆU?! Španci tvrde jedno, Pablo Laso pričao SKROZ DRUGO!

Košarka -

Čuveni Pablo Laso, dvostruki osvajač Evrolige, ovog leta je bio meta Crvene zvezde, barem tako piše AS, ugledni španski dnevni list.

Pre nego što su crveno-beli postavili Vladimira Jovanovića na poziciju novog trenera, pojavila se informacija da bi upravo Laso mogao da nasledi Dejana Radonjića.

Međutim, nakon što je zbog zdravstvenih problema napustio trenersku klupu Reala, Laso je želeo da sačeka, što je otkrio na predstavnicima medija u Španiji.

Prvo je govorio o nekim od izazova sa kojima se suočavaju treneri.

„Trener se često oseća usamljeno, sam je protiv kluba, agenata, roditelja, štampe, igrača i ostalih frontova. Ako to ne prihvatite, grešite. Na primer, Pablo Laso nije otpisao Tomasa Ertela, istina je da se igrač sam uklonio. Ali mislite li da bih ga odstranio jer je izašao jednu noć? To bi bilo glupo, jer je Tomas jedan od pet, šest najboljih igrača koje sam trenirao, ali gledam na košarku tako da smo svi zajedno i u pobedama i u porazima“, rekao je Laso, a preneo španski "AS".

Pablo Laso
foto: @starsport

Isti list je naveo i da agenti nisu dobili zvaničnu ponudu, ali da je Laso dobio poruke od predsednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića, iako je sam trener demantovao da je bio u kontaktu sa bilo kim iz kluba sa Malog Kalemegdana.

„Zdrav sam, ali ne žurim sa time da se vratim na klupu. Nije poenta u tome da kažeš ‘da’ prvoj osobi koja te pozove“, poručio je Laso.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track