NOVA BLISTAVA PARTIJA JOKIĆA, ALI UZALUD... Lejkersi se revanširali Nagetsima! Lebron vodio ekipu do prve pobede u sezoni!
Foto: Profimedia

nba

NOVA BLISTAVA PARTIJA JOKIĆA, ALI UZALUD... Lejkersi se revanširali Nagetsima! Lebron vodio ekipu do prve pobede u sezoni!

Košarka -

Denver Nagetsi doživeli su na gostovanju poraz od Los Anđeles Lejkersa, uprkos još jednoj sjajnoj partiji srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Posle pet poraza na startu sezone, tim iz LA je konačno osetio slast pobede (121:110), zahvaljujući sjajno raspoloženom tandemu Lebron - Dejvis.

Popularni Kralj meč je zavrišio sa 26 postignutih poena, dok je Entoni Dejvis ubacio 23 i zabeležio 15 skokova. Konačno su imali značajnu podršku i Rasela Vestbruka koji je upisao 18 poena, osam skokova i osam asistencija.

Timu iz Kolorada nije pomogla ni nova MVP partija maestralnog srpskog košarkaša Nikole Jokića. Somboracje zabeležio dabl-dabl od 26 poena i 14 skokova, uz šest asistencija. Dok je imao 64% za dva (7/11), za tri je bio uspešan tek jednom iz pet pokušaja.

Iako je njihov tim doživeo neuspeh, navijače Denvera raduje jedna stvar - partija Džamala Mareja. As Nagetsa odigrao je poenterski najbolji meč od povratka posle povrede, ubacio je 21 poen.

Denver nakon sedam odigranih kola ima skor 4-3, a naredni rival im je Oklahoma.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track