JEDNO OD NAJTEŽIH GOSTOVANJA U EVROLIGI! Jovanović pred Monako: Sjajni su, ekipa pravljena za fajnal-for
Foto: Starsport

evroliga

JEDNO OD NAJTEŽIH GOSTOVANJA U EVROLIGI! Jovanović pred Monako: Sjajni su, ekipa pravljena za fajnal-for

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović rekao je da je gostovanje Monaku jedno od najtežih gostovanja u Evroligi, ali je dodao da veruje da će njegova ekipa "biti na visini zadatka".

"Očekuje nas utakmica sa jednom od najboljih ekipa u Evroligi koja je pravljena za fajnal-for. Skup sjajnih individualaca koji jednim potezom rešavaju utakmicu", rekao je Jovanović, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde sutra gostuju ekipi Monaka, u utakmici šestog kola Evrolige.

Ekipa je na Azurnu obalu otputovala još u sredu zajedno sa fudbalerima koje danas očekuje presudna utakmica za evropsko proleće.

Meč Monako - Crvena zvezda je trebalo da se igra danas, ali je na zahtev lokalne policije pomeren za petak od 21.00.

Crveno-beli u ovaj meč ulaze posle pobede nad Bajernom i sa skorom 1/4, dok je Monako upisao četiri pobede i jedan poraz.

"U prvih pet utakmica zabeležili su četiri pobede, a izgubili samo od Makabija gde su imali 20 poena razlike prednosti. Bez poraza su u Francuskoj i ovo je sigurno jedno od najtežih gostovanja za svaku ekipu u Evroligi", rekao je trener Zvezde.

"Spremamo se kao i za svakog protivnika i nadam se da ćemo biti na visini zadatka", dodao je on.

Jovanović je istakao da tim i dalje nije kompletan, pošto nedostaje povredjeni Luka Mitrović.

"Tu smo sa 13 igrača i ovi momci koji su tu, spremni su da istrče na parket. Imaćemo u četvrtak i petak još treninga i verujem da ćemo na prvom mestu energetski odgovoriti ekipi Monaka", rekao je Jovanović.

Košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović naveo je da očekuje tešku utakmicu jer, kako je rekao, Monako ima sjajnu ekipu koja "igra zaista sjajno".

"Pokušaćemo na ledjima poslednjih trijumfa u ABA ligi i Evroligi da nastavimo dobar niz", rekao je Nedović.

"Ako dodjemo do poslednje četvrtine sa šansom za pobedu... mislim da je sve moguće. Imamo dva dana da se pripremimo na najbolji mogući način i to ćemo uraditi", dodao je Nedović.

Ekipa Crvene zvezde će nakon današnjeg treninga bodriti fudbalere na stadionu "Luj II" u Monaku na utakmici Lige Evropa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track