ŽOC POTVRDIO LOŠE VESTI: Koprivica mora na operaciju, pauziraće 2 meseca! BIĆE RAZGOVORA O POJAČANJIMA
Foto: Starsportphoto

KAKAV PEH

ŽOC POTVRDIO LOŠE VESTI: Koprivica mora na operaciju, pauziraće 2 meseca! BIĆE RAZGOVORA O POJAČANJIMA

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da igrač crno-belih Balša Koprivica mora na operaciju i da ga verovatno čeka dva meseca pauze.

"Mora na operaciju i to je verovatno dva meseca pauze, to su prve informacije", rekao je Obradović za klupsku televiziju.

Balša Koprivica
foto: Starsportphoto

Koprivica je slomio kost šake prilikom jednog duela na utakmici protiv Panatinaikosa u Evroligi.

Obradović je naveo da će biti razgovora o pojačanjima.

"U ovom ritmu utakmica i svega što je ispred nas, sigurno da je fond igrača koje imamo na raspolaganju u ovom trenutku nedovoljan. Razmišljaćemo i videćemo koje su nam mogućnosti. Ništa nećemo da odlučujemo na brzinu, moramo da razmislimo i vidimo šta je najbolje za tim u ovom trenutku", rekao je Obradović.

Košarkaši Partizana sutra gostuju čačanskom Borcu, u utakmici šestog kola ABA lige.

"Nastavljamo niz utakmica, imamo jedan trening da odreagujemo... Dobra okolnost je da smo igrali na turniru u Čačku i da imamo to iskustvo. Odigrali su izvanredno protiv nas i nemam nikakvu dilemu da će igrati sa velikom motivacijom", rekao je Obradović.

Žoc, Željko Obradović
foto: Starsport©

"Mi treba da danas odradimo trening, uz sve probleme koje imamo u timu, da se pripremimo i da probamo da odigramo na nivou kako to radimo u poslednje vreme", dodao je trener Partizana.

Utakmica Borac - Partizan na programu je sutra od 17.00 u Čačku. ;Crno-beli su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa svih pet pobeda, dok je Borac na startu nove sezone upisao pet poraza.

Nakon gostovanja Borcu, ekipu Partizana naredne sedmice očekuje i gostovanje Olimpijakosu u Evroligi.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track