SUDIJE STOPIRALE JOKIĆA DA SE JOŠ VIŠE RAZGOROPADI: Fantastični Srbin sa 5 ličnih režirao PREOKRET Denvera nad Indijanom (VIDEO)
Foto: AP

NBA

SUDIJE STOPIRALE JOKIĆA DA SE JOŠ VIŠE RAZGOROPADI: Fantastični Srbin sa 5 ličnih režirao PREOKRET Denvera nad Indijanom (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera slavili su nad Indijanom sa 122:119, a srpski košarkaš Nikola Jokić pružio je odličnu partiju.

Srpski centar je utakmicu završio sa 24 poena za 21 minut, šest asistencija i četiri skoka, ali je bio i režiser preokreta serijom 12:0 u poslednjoj deonici.

Nikola je sa pet ličnih grešaka (petu zaradio na startu treće deonice) završio na klupi gde je sedeo do samog finiša meča. Devet minuta pre kraja vraća se na parket i zatrpava koš Pejsersa sa 11 poena!

Pored Jokića, najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Aron Gordon koji je došao do dabl-dabla sa 18 poena i 16 skokova, a Džamal Marej je dodao 18 poena, uz šest uhvaćenih lopti.

Benedikt Maturin je postigao 30 poena u poraženom timu, Tajris Haliberton je zabeležio 21 poen i 12 asistencija, dabl-dabl učinak je ostvario i Ajzea Džekson sa 17 poena i 10 skokova, dok je 17 poena dodao i Badi Hild.

Denver ima učinak od osam pobeda i tri poraza, a Indijana ima pet pobeda iz 11 utakmica.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track