ŠOKANTNO! IGRAČIMA PARTIZANA BILO ZABRANJENO DA PRIČAJU SA KOŠARKAŠIMA ZVEZDE: Neverovatna odluka, a evo šta je stajalo iza nje
Foto: Printskrin

grozno

ŠOKANTNO! IGRAČIMA PARTIZANA BILO ZABRANJENO DA PRIČAJU SA KOŠARKAŠIMA ZVEZDE: Neverovatna odluka, a evo šta je stajalo iza nje

Košarka -

U susret istorijskom večitom derbiju donosimo vam jedno izuzetno interesantnu priču.

Vuk Radivojević, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, otkrio je jednu zanimljivost vezani za odnos sa rivalima, odnosno sportskim prijateljima iz Partizana.

Vuk Radivojević
foto: Printskrin

Vuk Radivojević (39) nosio je dres Crvene zvezde u dva navrata, prvo od 2003. do 2007. godine, a onda i u sezoni 2009/2010.

Bivši as kluba sa Malog Kalemegdana otkrio je na gostovanju u pdokastu "Jao Mile" kod Mileta Ilića, kako je nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević branio svojim igračima da govore sa košarkašima Crvene zvezde.

- Po meni... Debilizam je to bio. Ja to nikada nisam razumeo. I kad smo bili Zvezda i Partizan. Kad je Dule bio. Sve je okej, ali mržnju neku ne mogu da razumem. Dođe derbi, svi smo super. Svi smo trenirali u Pioniru, neki od šest, neko od osam sati - prisetio se Vuk Radivojević, a onda nastavio:

- Tamo su bili igrači Šuput, Drobnjak... Ali, dolazi derbi. Ne smeju da ti se jave. Prolaze... Pred derbi nema javljanja, tako je bilo u Partizanu pravilo pred derbi. Nema ovo, sutra ste rivali...

Duško Vujošević
foto: @starsport

Vuk Radivojević sa priličnom gorčinom u glasu govori o nečemu što ne bi trebalo da se dešava u sportu.

- Nama je to bilo čudno. Malo... Hajde... Ne znam ko bi mogao da me nagovori da se nekome ne javim - zaključio je Vuk Radivojević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track