AU, ZAISTA NEVEROVATNO! Priča koja će vas šokirati - bivši NBA košarkaš se vratio ABA ligu, igraće i to za DŽABE!
Foto: Profimedia

SVAKA ČAST

AU, ZAISTA NEVEROVATNO! Priča koja će vas šokirati - bivši NBA košarkaš se vratio ABA ligu, igraće i to za DŽABE!

Košarka -

Još uvek nije vreme za penziju, takvu je odluku doneo Roko Ukić.

Bivši NBA igrač će nositi dres Splita s brojem 10 do kraja ove sezone. Fascinantno je to da će Ukić igrati besplatno, pa je na taj način još jednom dokazao svoju veličinu i ljubav prema “Žutima”.

– Suvišno je govoriti o Roku, veliko je zadovoljstvo imati ga u timu, a sve ovo ostalo sasvim dovoljno pokazuje kakav je čovek. Odluka je zavisila najviše o tome koliko njegovo telo može. I kada je na treninzima video da to ide u pravom smeru dvoumljenja nije bilo – kazao je trener Srđan Subotić.

Sa velikim zadovoljstvom svoj prvi potpis na funkciji direktora KK Splita stavio je Dejan Žaja.

– Ovo je odličan ugovor za klub, hvala Roku na razumevanju, hvala mu što nastavlja sa karijerom. Jer, on je takva igračka veličina da bismo svi voleli da još dugo traje. Uveren sam da će nam puno pomoći i ovu sezonu učiniti sezonom koja će nam doneti puno radosti – kazao je Žaja.

Ukić je tokom bogate karijere igrao za Split, Baskoniju, Barselonu, Virtus, Toronto, Milvoki, Fenerbahče, Panatinaikos, Cedevitu, AEK, Antibes i Cedevita Olimpiju.

– Povratak se dogodio brže od očekivanog usled situacije s povredama. Nije realno da već sada budem na sto posto, ali već mesec dana treniram s ekipom i verujem da mogu pomoći. A šta reći, evo moje sezone broj 23, idem dalje, pa ćemo vidjeti gde ću stići – rekao je Roko.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track