TERZIĆ ČESTITAO KOŠARKAŠIMA ZVEZDE POBEDU U DERBIJU: Po ovoj istorijskoj utakmici bićete upamćeni. Tako se bori za svoj klub
Foto: www.crvenazvezdafk.com

reč predsednika

TERZIĆ ČESTITAO KOŠARKAŠIMA ZVEZDE POBEDU U DERBIJU: Po ovoj istorijskoj utakmici bićete upamćeni. Tako se bori za svoj klub

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde mts pobedili su potpuno zasluženo ekipu Partizana u prvom istorijskom derbiju u Evroligi, rezultatom 76:73.

Zvezdan Terzić
foto: www.sd-crvenazvezda.net

Tim povodom Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda uputio je čestitke košarkašima crveno-belih.

– Velika zvezdaška porodica nastavlja da ispisuje istoriju srpskog i evropskog sporta. Beograd je sinoć bio domaćin prvog evroligaškog večitog derbija. Velike čestitke našim košarkašima koji su u ovoj istorijskoj utakmici stigli do pobede, po kojoj će biti upamćeni. Pokazali su kako se bori za svoj klub i doneli radost zvezdaškoj javnosti - rekao je Zvezdan Terzić i dodao:

Nemanja Nedović
foto: Starsport

- Ostvariti pobede u dva večita derbija u kratkom vremenskom razmaku je rezultat kojim treba da se ponosimo. Još jednom im čestitam na odličnom rezultatu i pravom sportskom ponašanju, ponosni smo na način na koji nas reprezentuju u Evropi.

Košarkaši Crvene zvezde predvođeni trenerom Duškom Ivanovićem ostvarili su važan trijumf u Evroligi pobedivši Partizan u gostima rezultatom 76:73. Crveno-beli se sada nalaze na 11. mestu Evrolige sa skorom od šest pobeda i šest poraza, sa dobrim izgledima za plasman među osam najboljih ekipa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track