SAGA OKO KAMPACA I DALJE TRAJE! Argentiski mediji bruje o košarkašu, evo kakve šanse ima Zvezda u realizaciji ovog TRANSFERA!
Foto: AGIF / ddp USA / Profimedia

SAGA

SAGA OKO KAMPACA I DALJE TRAJE! Argentiski mediji bruje o košarkašu, evo kakve šanse ima Zvezda u realizaciji ovog TRANSFERA!

Košarka -

Kao bomba je u domaćim medijima odjeknula vest da bi argentinski košarkaš Fakundo Kampaco mogao uskoro da obuče dres Crvene zvezde.

Iako u Argentini svi bruje o fudbalu, pošto je njihova reprezentacija ostvarila plasman u polufinale Mundijala, s vremena na vreme se nešto može pročitati i o Kampacu, odnosno njegovoj budućnosti.

Argentinski ''Diario Hoy'' izbacio je jedan tekst pod naslovom ''Fakundo Kampaco dobio ponudu iz Evrope''.

''Iako Real Madrid želi da ga vrati u ACB ligu, Crvena zvezda, tim iz srpske lige, dala je zvaničnu ponudu'', piše ''Diario Hoy'' i potom dodaje:

''Ukoliko se Madrid ne izjednači sa ovom ogromnom sumom, istorijski srpski klub sprema se da preuzme usluge Kampaca, koji bi se pridružio svom sunarodniku Luki Vildozi. Sada sve zavisi od Merengesa, koji ima prava na Fakua u Evropi''.

Argentinski portal ''Ole'' poziva se na informacije ''Eurohoopsa'' a u tekstu piše:

''Real Madrid nije jedini zainteresovan za saradnju sa plejmejkerom. Kampaco je vrhunski igrač za bilo koji tim u Evropi i zato Crvena zvezda želi da ga angažuje. Srpski tim, koji već ima argentinskog bivšeg NBA igrača kao što je Vildoza (bivši Milvoki Baks), ponudio bi Fakuu ugovor za 1,8 miliona evra, a bio bi spreman da plati i deo duga koji ima prema španskom timu''.

Podsetimo, beogradski klub je spreman da za Kampaca izdvoji 1.8 miliona evra do kraja sezone, plus još 2.5 miliona za narednu sezonu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track