SENZACIJA ZA SENZACIJOM: Miloš Teodosić na leto STIŽE U ZVEZDU?! Poznati košarkaški novinar najavio dolazak plejmejkera u Beograd!
Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

JOŠ JEDNA BOMBA?

SENZACIJA ZA SENZACIJOM: Miloš Teodosić na leto STIŽE U ZVEZDU?! Poznati košarkaški novinar najavio dolazak plejmejkera u Beograd!

Košarka -

Nakon što je, čini se, dolazak Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu, sigurna stvar, a sada je ponovo aktuelna i priča o dolasku Miloša Teodosića.

Iskusni srpski košarkaš je odavno poručio da želi da zaigra za crveno-bele, ali sve su manje šanse da se to u jednom trenutku zaista dogodi.

Plejmejker Virtusa ima 35 godina, a sudeći po rečima poznatog izraelskog komentatora i košarkaškog novinara, Avija Segala, opcija odlaska na Mali Kalemegdan i dalje je i te kako aktivna.

Segal je u najavi utakmice koju Makabi iz Tel Aviva igra u Bolonji protiv Virtusa posvetio kolumnu srpskom košarkašu, a između ostalog je podsetio da je ovog leta postojala mogućnost njegovog povratka u Srbiju.

Takođe, najavio je da bi sledećeg leta moglo da dođe do velikog transfera.

- Ako se na ovome završi, pamtićemo ga više po talentu nego po dostignućima, ali stvar je u tome što nije pred krajem karijere. Imaće još jednu epizodu, a pravac je povratak kući u Srbiju, verovatno u Crvenu zvezdu. Ta priča je već bila na dnevnom redu prošlog leta, ali Virtus je odbio da ga pusti. Ipak, trebalo bi da se desi ovog leta, a onda ćemo videti da li mađioničar ima još trikova u rukavu - naveo je Segal u svom tekstu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track