ZABORAVLJENI AS FENERBAHČEA: Kod Željka Obradovića DOMINIRAO Evropom, sad sreću traži na istoku! EVO kako to IZGLEDA (VIDEO)
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

KOŠARKA

ZABORAVLJENI AS FENERBAHČEA: Kod Željka Obradovića DOMINIRAO Evropom, sad sreću traži na istoku! EVO kako to IZGLEDA (VIDEO)

Košarka -

Nigerijski košarkaš, Ekpe Judo, karijeru nastavlja na Dalekom istoku, u japanskoj ekipi Šiman Susando Medžik.

Ovaj 35-godišnjak, na početku prošle sezone doživeo je tešku povredu kolena u dresu Virtusa iz Bolonje, od koje se dugo oporavljao, tako da je propustio celu sezonu. Povreda je očigledno uzela maha, pa je na kraju sreću morao sreću da potraži u Japanu.

Na debiju za svoj novi tim, uspeo je da postigne sedam poena uz tri skoka, a ono što je verovatno važnije za navijače ovog tima, stigli su do pobede na gostovanju protiv ekipe Šinšu, rezultatom 93:86.

Prema snimcima sa društvenih mreža, primećuje se znatna visinska razlika iskusnog košarkaša u odnosu na ostale igrače na terenu.

Najbolje partije u karijeri Judo je pružao u dresu Fenerbahčea, čiji dres je nosio u periodu od 2015. do 2017. godine, a u to vreme na klupi tima iz Istanbula sedeo je trofejni srpski trener, Željko Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track