SVI ZAJEDNO ŽIVIMO JEDNU BAJKU! Delije će se oduševiti zbog ovih reči, Ivanović i Lazić imaju BRUTALNU poruku za navijače! VIDEO
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVOGODIŠNJI KOKTEL

SVI ZAJEDNO ŽIVIMO JEDNU BAJKU! Delije će se oduševiti zbog ovih reči, Ivanović i Lazić imaju BRUTALNU poruku za navijače! VIDEO

Košarka -

Današnjim novogodišnjim koktelom, tim sa Malog Kalemegdana ispratio je 2022. godinu, i okrenuo se predstojećim izazovima koji se nalaze u godini ispred nas.

Sve je počelo konferencijom, kada se medijima obratio prvi čovek KK Crvena zvezda, Nebojša Čović.

Nakon toga, na "koktelu" svima pristutnima se obratio i trener crveno-belih Duško Ivanović.

- Baš mi je drago što sam ovde i veoma sam vam zahvalan za podršku koju dajete klubu na svakoj utakmici i ne samo u utakmici, to se u modernom životu vidi da ovi momci imaju veliku podršku. Ovih 40 dana svi zajedno živimo jednu bajku, zahvaljujući ovim momcima. Nadam se da će nastaviti da rade, da veruju, da se bore u sledećoj godini kao i do sada i da će naša i vaša barka sa vašim željama da pristane u dobru luku. I da naša Zvezda sija još sjajnije, srećna vam Nova godina. Nisam nešto za puno priče, više volim da radim... Šalim se - rekao je trener Crvene zvezde.

01:04

Obraćanje Duška Ivanovića

Mikrofon je uzeo i kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić.

- Hvala što ste došli da proslavimo godinu na izmaku koja je bila veoma uspešna. Uradili smo ono što nije bilo lako, da ostanemo na vrhu. Pred nama je najvažniji deo sezone. Ovaj klub i tim mogu mnogo, kada je loše da se izdignu iznad situacije i kad je dobro da ostanu na zemlji. Nadam se da ćemo i sledeće godine biti na ovom mestu i da ćemo se zajedno radovati novim uspesima - kaže Lazić.

01:02

Obraćanje Lazića

1 / 8 Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track