PARTIZAN ČESTITAO ZVEZDI ZBOG MENE?! Kampaco: Divan gest od strane večitog rivala, ovaj tim može MNOGO!
Foto: Starsport

otvoren

PARTIZAN ČESTITAO ZVEZDI ZBOG MENE?! Kampaco: Divan gest od strane večitog rivala, ovaj tim može MNOGO!

Košarka -

Argentinac Fakundo Kampaco koji je stigao u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje i dalje je glavna tema svih košarkaških razgovora.

Mediji prosto ne daju mira sjajnom Argentincu a novi intervju je dao za portal "BasketNews".

Kampaco je bio iznenađen čestitkama Ostoje Mijailovića predsednika Partizana na njegovom dolasku u redove večitog rivala.

"Stvarno se desilo? Nisam znao to. To je kul! Zvezda i Partizan su rivali sa dugom istorijom, ali je dobro da postoje ovakvi gestovi i komentari od strane rivala," rekao je iznenađeni Kampaco

Ostoja Mijailović
foto: Tamara Trajković

Pohvalno je govorio o svom novom klubu

"Da, mi smo poprilično "zbijeni". Ovde sam stigao nedavno, ali prema svemu što sam video do sada, imamo dosta igrača s talentom i kvalitetom, a tu ne govorim samo o Vildozi i Nedoviću. Dosta igrača je tu, a defanziva je na zavidnom nivou. Ako zadržimo koncentraciju u defanzivi, možemo dosta njih pobediti".

Jedan od razloga zbog kojih je Kampaco stigao u Zvezde, jeste i trener Duško Ivanović, o kome je Fakundo takođe imao samo reči hvale.

"On je veoma dobar trener. Strog je, ali treninira odlično. Traži od nas da budemo fokusirani, volim da treniram i istina je da i Duško voli takve igrače.

Duško Ivanović
foto: Star sport

Kampacu odgovara i što dosta igrača govori španski jezik

"Mnogo nas govori španski. Nedović takođe, igrao je u Malagi, seća se, tu smo Luka, Duško i ja."

Kada je pristigao u Zvezdu, Kampaca je u svoj ugovor sa Zvezdom stavio otkupnu klauzulu od samo 50.000 evra, dok je za to i dao objašenjenje.

"Ništa, samo želim da živim dan za danom. Dosta "buke" je bilo u prethodnih nekoliko meseci. Pokušao sam da ne obraćam pažnju na to, nisam želeo da obratim pažnju ni na društvene mreže, sve sam to isključio, zašto? Ljudi previše pričaju, oni govore ono što ja želim da čujem, ja samo želim da uživam sa saigračima", zaključio je Kampaco

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track