KAKO SU INDIJANCI UPROPASTILI BOŽIĆ KOŠARKAŠU ZVEZDE! Holand se prisetio najgoreg prazničnog momenta, saigrači UMRLI OD SMEHA!
Foto: KK Crvena zvezda

VESELI

KAKO SU INDIJANCI UPROPASTILI BOŽIĆ KOŠARKAŠU ZVEZDE! Holand se prisetio najgoreg prazničnog momenta, saigrači UMRLI OD SMEHA!

Košarka -

Odlično raspoloženi, nasmejani i spremni za šalu, Hasan Martin, Džon Holand i Ben Bentil, poručili su da uživaju u Beogradu za vreme praznika.

Među košarkašima Crvene zvezde vlada fantastična atmosfera, a čak i dok su odgovarali na pitanja Kurira, nisu "mirovali", već su imali spremno dobacivanje za svaki odgovor saigrača.

Na kraju, uspeli smo da se izborimo sa veselim Zvezdinim strancima i da obavimo kratak razgovor.

Očigledno je da su trio koji se najbolje slaže u Zvezdi. Puno vremena provode zajedno, pa su tako i za vreme Božića po gregorijanskom kalendaru bili u istom društvu, a pokušali su da se prisete i najboljeg novogodišnjeg ili božićneg poklona koji su dobili.

"Sviđa mi se praznična atmofera u Beogradu, sviđaju mi se ukrasi u gradu. Uživao sam sa njima, zapravo. Za Novu godinu ne znam, slavićemo, neka žurka, možda sa timom. Najbolji poklon je prvi "iksboks", baš onaj prvi. Pre 10 godina možda", poručio je Martin.

Hasan Martin, Džon Holand, Ben Bentil
foto: KK Crvena zvezda

Sa druge strane Holand je imao problem da se priseti najboljeg poklona, ali odmah mu je palo na pamet sećanja kada se namučio sa "indijancima".

"Uživao sam, "kulirali smo", gledali utakmice. Imali smo i našu utakmicu i dobru pobedu, to je bilo zabavno.Poklon? Jedino mi pada na pamet... nije bio najbolji, već možda najgori. Dobio sam set igrački indijanaca. Pomislio sam 'zašto ste mi ovo kupili?'. Sećam se, bilo je ludo. Imao je oko 100 indijanaca i celu postavku "kauboji protiv indijanaca na divljem zapadu". Ne znam, bilo je čudno, toga se sećam. Najboljeg se ni ne sećam", rekao je Holand i izazvao smeh dvojice saigrača koji su imali i potpitanja o setu koji se ne zaboravlja.

Podjednako burno, ali uz totalno drugačije emocije bilo je u domu Bentila kada je dobio najbolji poklon kojeg se seća.

"Božić u Beogradu je bio zabavan. Družio sam se sa momcima, porodicom, prijateljima. Bilo je dobro.. Kad sam dobio moje prve "timberland" cipele. Bio sam baš uzbuđen dok sam ih nosio. Napolju je bilo hladno, a ja sam stalno nosio patike i kada sam otvorio poklon i video cipele, bio sam oduševljen", rekao je Ben Bentil.

Kurir sport / A.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track