MIROTIĆ NIJE ZNAO DA JE GAZIO LINIJU: I kako posle da ne zvižde sudijama? ŠOKIRAN SAM! As Barselone podržao srpski narod na Kosovu
Foto: Starsport

EVROLIGA

MIROTIĆ NIJE ZNAO DA JE GAZIO LINIJU: I kako posle da ne zvižde sudijama? ŠOKIRAN SAM! As Barselone podržao srpski narod na Kosovu

Košarka -

Heroj BarseloneNikola Mirotić je nakon dramatične pobede nad Zvezdom prokomentarisao utakmicu.

"Da budem iskren nisam ni ja ovo očekivao, ali eto, desi se uz malo sreće je ušla lopta i da budem iskren, Zvezda je bila bolja i imala utakmicu u svojim rukama, ali ovo je košarka i male greške te dovedu do toga da izgubiš utakmicu. Srećan sam što je ekipa pobedila,a ovbo je bilo prelepo veče u Pioniru i hvala navijačima na prelepom dočeku", rekao je Mirotić.

Ispostavilo se da je Mirotić gazio liniju

"Ozbiljno? Nisam znao... I kako posle da ne zvižde sudijama? Šokiran sam. Mislim da te stvari ne bi smele da se dešavaju jer imamo toliko kamera, usporene snimke i sve ostalo. Zašto bih ja sumnjao, taman posla. Nisam video to stvarno. Bože moj, idemo dalje", rekao je Mirotić.

Da li Nikola Mirotić ima neke želje za 2023. godinu?

"Imam. Pre svega zdravlje svima i da se borimo i dalje da imamo veru, posebno šaljem podršku našem narodu na Kosovu i Metohiji koji sada dosta trpi i verujem da će se situacija smiriti. Nema predaje, idemo sa verom u Boga i moramo da budemo zajedno i da se borimo i da trpimo iskušenje pre nego što budemo bolji. Tako da pre svega želim dobro zdravlje", završio je bivši NBA as.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track