Krle, bolje da ćutiš

Da nije tužno, bilo bi smešno

Krle, bolje da ćutiš

Košarka -
Umesto da se zamisli zašto je Srbija jedva uspela da se plasira na EP, kapiten košarkaša proziva naš list

Prihvati kritiku!

Umesto da se zapita zašto se Srbija blamirala kao nikad i zašto se jedva plasirala na Evrobasket, Nenad Krstić je našao za shodno da proziva Kurir. Zaboravlja, valjda, šta se sve dešavalo u Litvaniji i ovim mučnim kvalifikacijama i da ne bi ni video Sloveniju da kojim slučajem FIBA nije proširila broj učesnika na 24 ekipe.

- A šta je s onima koji nisu hteli da igraju, ne, ne, mnogi to bolje znaju od mene da objasne kako se igra za svoju zemlju. Pogotovo Kurir, sram ih bilo - napisao je na svom Tviter profilu Krstić.

Kapiten "orlova" očigledno ne razlikuje pljuvanje od kritike, a činjenica je da su naši reprezentativci kvalifkacije odigrali ispod svih očekivanja i da im za to nije kriv Kurir ili neki drugi medij, već oni sami.

Krstić bi kao kapiten trebalo da objasni zašto je atmosfera u ekipi koju on predvodi tako mlaka i zašto nema autoritet i ne može nikome ništa da prigovori.

Bruka je i sramota kad se na onakav način izgube mečevi od Crne Gore, a da ne pričamo o Estoniji, pa zar to nije za žestoku kritiku, pogotovo kad se zna da su naši košarkaši pre deset godina bili na vrhu sveta.

Što bi rekli Italijani, propustio je priliku da ćuti. Jer ono što su "orlovi" uradili u Litvaniji i ovim kvalifikacija i nije ni za šta drugo. Kad već neće da se izvine naciji.

A zvao nas je da pljuje po Savezu

Očigledno je da Nenad Krstić ima kratko pamćenje, jer je pre nekoliko godina sam zvao Kurir kako bi napao tadašnje rukovodstvo Košarkaškog saveza na čelu sa Blažom Stojanovićem. Međutim, sada je okrenuo ploču i za sve mu je kriv naš list, čak i za loše igre koje su naši reprezentativci pokazali u kvalifikacijama za EP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track