SPLIT NA NOGAMA, U GOSTE IM DOLAZI MOĆNA CRVENA ZVEZDA: Praznik košarke u Dalmaciji, karta za Kampaca i društvo košta čak 13 evra!
Foto: www.kkcrvenazvezda.rs

fešta

SPLIT NA NOGAMA, U GOSTE IM DOLAZI MOĆNA CRVENA ZVEZDA: Praznik košarke u Dalmaciji, karta za Kampaca i društvo košta čak 13 evra!

Košarka -

Praznik košarke u Splitu. Ako je verovati pisanju medija iz Dalmacije, jagma za kartama za neku košarkašku utakmicu u ovom gradu nije vladala još od vremena Jugoplastike i bivše Jugoslavije.

Duško Ivanović
foto: Star sport

A, kako i ne bi. Danas Splitu od 16.30 časova gostuje Crvena zvezda, klub sa evroligaškim pedigreom i jedan od najboljih u Evropi. Plus, na klupi crveno-belih sedi Duško Ivanović, čovek koji je tri godine nosio dres Jugoplastike sa kojom je dva puta bio šampion Evrope, u sezonama 1988/89. i 1989/90. kada je klub predvodio Srbin Božidar Maljković.

Da je interesovanje za današnju utakmicu ogromno svedoči i proglas KK Split koji poziva navijače da se karte kupe što ranije, a biće puštene u prodaju od 13.30 časova na blagajnama dvorane na Gripama.

Nemanja Nedović
foto: Starsport

Uprava kluba odlučila je da zaradi na ovoj utakmici, pa je u paketu sa kartama za Crvenu zvezdu odlučila da prodaje i ulaznice sa meč protiv Budućnosti i lokalni derbi sa ekipom Škriljevo. Komplet karata košta 13 evra.

- Jasno je da u ovoj utakmici ne zavisi sve od nas, ali na nama je da damo sve od sebe, odigramo što bolju utakmicu i na taj način otvorimo Novu godinu. Pozivam sve navijače da dođu da pogledaju dobru, kvalitetnu utakmicu i podrže nas, ali i vide neke igrače čiju genijalnost nemamo često priliku da gledamo na našim terenima – rekao je trener Splita Srđan Subotić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track