FMP NA OZBILJNOM ISPITU! Panteri imaju jedno od najtežih gostovanja! Stefanović: Daćemo sve od sebe, videćemo da li je to dovoljno
Foto: Starsport

ABA LIGA

FMP NA OZBILJNOM ISPITU! Panteri imaju jedno od najtežih gostovanja! Stefanović: Daćemo sve od sebe, videćemo da li je to dovoljno

Košarka -

Nova godina, novo kolo regionalnog takmičenja, ali i stari problemi u sastavu FMP Meridiana.

Naime, u timu Pantera su prisutni brojni kadrovski problemi – lakše i teže povrede i bolesti. Ali i u takvoj situaciji, u svakoj utakmici ekipa želi da traži i iskoristi svaku šansu za pobedu.

Treće kolo ABA lige donosi ekipi iz Železnika teško gostovanje Mornaru u Baru.

Utakmica je na programu u utorak od 17 časova, a direktan televizijski prenos iz Bara obezbeđuje televizija "Arena Sport".

Mornar se nalazi u nizu od tri poraza, ali je raspored nosio praktično sve same favorite za najviši plasman u regionalnom takmičenju i zato nikako ne sme zavarati.

Više o problemima sa kojima se suočava ekipa FMP-a, ali i o snazi Mornara govorio je trener "pantera" Nenad Stefanović. “Nažalost u Novoj godini nas prate problemi iz stare, odnosno oni koji su nas pratili u poslednjih deset dana. Naši treninzi su vrlo problematični u odnosu na ono što smo navikli, devet ili deset zdravih igrača su nam na raspolaganju kada računamo i tri juniora koja su sa nama. Bez obzira na sve, uvek imamo obavezu da damo svoj maksimum. Ekipa Mornara ima izuzetan napadački potencijal, godinama je dobro vođena i sa mnogo različitih napadačkih setova i ideja veoma teška za pripremu. Probaćemo da odigramo dobru utakmicu i damo sve od sebe pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno”, rekao je trener FMP Meridiana.

Nenad Stefanović
foto: Starsport

Jedan od najmlađih prvotimaca ove ekipe i igrač sa najvećom minutažom u ligi u svom godištu Nikola Šaranović je izneo svoja očekivanja: “Igramo protiv ekipe koja ima tri uzastopna poraza i koja će svim silama želeti da odbrani domaći teren. Znamo da se radi o veoma potentnoj napadačkoj ekipi tako da pre svega odbrambeno moramo biti na visini zadatka. Naravno, verujem u svoju ekipu i nadam se da ćemo novu godinu započeti pobedom”, istakao je mladi bek.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track