VLASNIK BORDELA POKUŠAO DA ME UBIJE! Šokantna ispovest NBA šampiona: Otkrio šta se desilo KOBNE NOĆI kada je pao u KOMU!
Foto: TMZ/FOX/ / Planet / Profimedia

NJEGOVA VERZIJA PRIČE

VLASNIK BORDELA POKUŠAO DA ME UBIJE! Šokantna ispovest NBA šampiona: Otkrio šta se desilo KOBNE NOĆI kada je pao u KOMU!

Košarka -

Proslavljeni NBA košarkaš Lamar Odom tvrdi da nije koristio ilegalne supstance kobne noći 2015. godine, kada je pronađen u besvesnom stanju u jednom bordelu u Nevadi.

Odom je u TMZ-ovom specijalu "Seks, droga i Kardašijani" izneo svoju verziju priče o stravičnoj noći.

Slavni košarkaš tvrdi da je pokojni vlasnik bordela Denis Hof pokušao da ga ubije te noći.

Odom ističe da nije konzumirao drogu, bar ne svojevoljno i da nema pojma kako je ona dospela u njegov organizam.

Prema njegovim rečima, došao je u bordel i popio jedno pića, a tri dana kasnije se probudio u bolnici sa cevima koje su virile iz njegovog tela. Nije mogao ni da hoda ni da govori.

Istakao je da nikada nije otkrio zašto je Hof pokušao da ga ubije te noći.

U istoj emisiji Odom je priznao da je Kloi Kardašijan bila ljubav njegovog života i da se mnogo kaje zbog svega što je urado. Istakao je da bi voleo da je ponovo vidi i da pokuša da izgladi stvari sa njom.

Dvostruki NBA šampion bio je na ivici smrti te 2015. godine. Nekoliko dana je proveo u komi, ali je na kraju uspeo da se izvuče i uspešno oporavi.

Pre nekoliko godina idao je autobigrafiju pod nazivom "Od tame do svetla" u kojoj je otkrio da je gotovo sav novac koji je zaradio igrajući za Lejkerse, Kliperse, Majami, Dalas... spiskao na drogu i žene.

"Kada bih morao da izračunam koliko sam potrošio na drogu, to bi bio iznos od oko 100.000.000 dolara", rekao je svojevremeno Odom.

Lamar Odom, Kobi Brajant
foto: Profimedia

Nije tajna da je imao i izuzetno buran ljubavni život.

"Dešavalo se da imam seks i sa šest različitih žena nedeljno, svaki put bez zaštite. Tako da sam morao da platim priličan broj pobačaja. Trebale su mi te žene, one su bile izlaz, nisam mogao kući da se vratim sam", otkrio je Odom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track