GENI SU ČUDO - I MLAĐI SIN PEĐE STOJAKOVIĆA JE KOŠARKAŠKI VUNDERKIND! Raspametio Amere: Ima 11 godina, a već ubacuje po 30 poena!
Foto: Printscreen

neće iver dalje od klade

GENI SU ČUDO - I MLAĐI SIN PEĐE STOJAKOVIĆA JE KOŠARKAŠKI VUNDERKIND! Raspametio Amere: Ima 11 godina, a već ubacuje po 30 poena!

Košarka -

Maksim Stojaković (11), mlađi sin proslavljenog košarkaša Predraga Peđe Stojakovića, krenuo je očevim stopama.

Baš kao i stariji brat Andrej, koji važi za jednog od najboljih srednjoškolskih košarkaša u Americi, i maleni Maksim nasledio je tatin talenat.

Ovaj taletovani 11-godišnjak privukao je veliku pažnju javnosti sjajnom partijom za Sakramento Kauntri Dej Kavalirse. Maksim je na meču postigao 30 od ukupno 41 poena svog tima!

Maksim je nasledio i tatinu meku ruku - ubacio je četiri trojke na ovom meču i pokazao da je novo košarkaško čudo.

01:00

Maksim Stojaković - novo košarkaško čudo

Podsetimo, Peđa Stojaković sa prelepom Grkinjom Alekom Kamilom ima troje dece i svo troje se bave sportom. Sinovi su odabrali igru pod obručima, dok je ćerka Mila (16) uspešna odbojkašica.

Stojaković je imao blistavu košarkašku karijeru. Igrao je za Crvenu zvezdu, PAOK, Sakramento Kingse, Indijanu, Nju Orleans Hornetse, Toronto i Dalas sa kojim je uspeo da osvoji i šampionski prsten NBA lige.

Sa reprezentacijom naše zemlje bio je šampion Evrope u Turskoj 2001. godine i prvak sveta u Indijanapolisu 2002. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track