BILO JE SJAJNO IGRATI PRED SJAJNOM PUBLIKOM! Željko Obradović posle pobede Partizana: Igrali smo pametno u drugom poluvremenu
Foto: Nenad Kostić

Oglasio se trener Partizana

BILO JE SJAJNO IGRATI PRED SJAJNOM PUBLIKOM! Željko Obradović posle pobede Partizana: Igrali smo pametno u drugom poluvremenu

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović, rekao je večeras da je igra u prvoj i poslednjoj četvrtini protiv Monaka bila izvanredna, kao i da je zadovoljan napretkom u odbrani.

"Prva i poslednja četvrtina su za primer i odbrambeno i napadački. Zadovoljan sam intezitetom u odbrani i nekim stvarima na kojima smo radili u napadu", rekao je trener crno-belih na konferenciji za novinare.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradskoj areni ekipu Monaka sa 100:80 (26:17, 22:30, 21:21, 31:12), u utakmici 17. kola Evrolige.

Partizan Monako
foto: Nenad Kostić

Partizan je na 11. poziciji sa skorom od osam pobeda i devet poraza. Monako je na trećem mestu sa 11 pobeda i šest poraza.

Obradović je dodao i da razlika nije realna, pošto se Monako dobro držao do poslednje deonice.

"Monako je igrao dobro, vratili su se posle prve četvrtine koju smo odigrali izvanredno. Imali smo u drugoj i trećoj četvrtini lutanja, ali je treća već izgledala bolje nego druga", ocenio je on.

Pohvalio je trener Partizana igru Danila Anđušića, za kojeg je rekao da je bio izuzetno motivisan.

"U sportu je motivacija nešto što je mnogo važno. On je bio izuzetno motivisan da igra", rekao je on, i dodao da nije bilo ljutnje zbog njegovih slabijih igara u proteklom periodu.

"To je odnos između trenera i igrača... Trener je ona koji koriguje", istakao je on.

Partizan Monako
foto: Nenad Kostić

Takodje je pohvalio i igru Jama Madara, koji je u pobedi postigao 15 poena.

"Bio je izvanredan. Imao je četiri izgubljene lopte, ali i to je sastavni deo igre. On se razvija, on je plejmejker koji misli", rekao je Obradović, koji dodaje da su odlične partije imali i Zek Ledej i Matijas Lesor.

Trener Partizana je rekao da je atmosfera u dvorani ponovo bila odlična.

"Neverovatna atmosfera, svi koji dolaze pričaju o tome", dodao je on.

Obradović je istakao da će centar Balša Koprivica izvesno biti van terena duže vreme, ali i da nema nikakvih priča o pojačanjima.

"Svi znamo ko potencira i odakle dolazi (priča o pojačanjima). Nemoj da se pravimo naivni da ne znamo to. Pero je u vašim rukama ne u mojim", rekao je Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track