KAMPACO SE OGLASIO U PONOĆ I UPERIO PRSTOM: Umoran sam i tražim samo jedno od vas
Foto: Starsport

evroliga

KAMPACO SE OGLASIO U PONOĆ I UPERIO PRSTOM: Umoran sam i tražim samo jedno od vas

Košarka -

Crvena zvezda je savladala Valensiju 77:75 na gostovanju, Filip Petrušev je bio fenomenalan, a Nemanja Nedović je rešio meč i na kraju poslao poruku koja će se pamtiti.

Na početku meča igrači Crvene zvezde nosili su majice podrške Fakundu Kampacu koji nije mogao da nastupi na ovom meču zbog suspenzije koju je Evroliga izdala klubu sa Malog Kalemegdana.

Na kraju se oglasio i Kampaco! Ceo meč je gledao iza klupe Zvezde i bio je vidno nervozan i tužan, a sada je samo jednom rečenicom tražio jednostavnu stvar. Da igra!

- Umoran sam od ove cele situacije. Sve što tražim od vas je da zaigram - napisao je Kampaco na svom Tviter profilu i tagovao Evroligu!

Iskusni Argentinac je sezonu počeo u NBA, a potom je potpisao za crveno-bele. Do sada je igrao samo u ABA ligi, a nakon odluke Evrolige da mu se ne dozvoli da nastupi u tom takmičenju već se oglasilo mnogo aktera - Crvena zvezda, njegovi saigrači, unija igrača Evrolige, njegova menadžerska agencija, a sada i sam Fakundo Kampaco.

Prema sadašnjem stanju, Kampaco neće moći da igra sve do marta i propustiće devet utakmica u Evrolgii, ako se računa i ova sa Valensijom na kojoj već nije igrao.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track