MEGA GOSTUJE U LAKTAŠIMA Barać: Moramo da odigramo gotovo savršenu utakmicu protiv Igokee
Foto: Mega Mozzart

ABA LIGA

MEGA GOSTUJE U LAKTAŠIMA Barać: Moramo da odigramo gotovo savršenu utakmicu protiv Igokee

Košarka -

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem duelu ABA lige protiv Igokee morati da odigra "gotovo savršenu" utakmicu ako želi da se sa tog gostovanja vrati sa pobedom.

Barać, koji je tri godine proveo u stručnom štabu Igokee, istakao je prvo da oseća veliko zadovoljstvo zbog "povratka na mesto gde se oseća kao kod kuće".

"Igokea je klub koji godinama savršeno selektira ekipu, kako sa igračkog tako i ljudskog aspekta. U tom stilu su, zbog povreda i odlazaka, izvršili i dopunsku selekciju. Sada je to ponovo pun roster, iskusan i odlično vođen. Moramo da budemo na visini zadatka, da odigramo gotovo savršenu utakmicu ukoliko želimo da dođemo u poziciju da pobedimo", rekao je Barać za klupski sajt.

Košarkaši Mege gostuju sutra u Laktašima ekipi Igokee, u utakmici 15. kola ABA lige.

Baraćeva ekipa ima učinak 4/10, dok Igokea, uz meč manje, ima pobedu više (5/8).

Center Mege Matej Rudan rekao je da Igokea ima odličan tim, koji je dodatno dobio na kvalitetu dolaskom njegovog doskorašnjeg saigrača Dragana Milosavljevića.

"Igokea je tim sastavljen od iskusnih i mladih domaćih igrača, ali i sa kvalitetnim Amerikancima koji su veoma dobro selektirani. Pojačao ih je i Milosavljević koji donosi veliki kvalitet i iskustvo u njihov tim", rekao je Rudan.

"Nisu u najboljem naletu poslednjih par utakmica, ali to će im sigurno dati samo još veću motivaciju. Moramo da budemo pametni i da igramo našu igru. Da odigramo dobro u odbrani pika, zato što imaju dominantne igrače na lopti i što je najvažnije, moramo da budemo čvrsti i koncentrisani, da im ne dozvolimo lagane poene", dodao je on.

Mega se u ABA ligi susrela sa Igokeom 19 puta i dosad je bila uspešnija sa 11 pobeda. Ipak, poslednja četiri okršaja dobila je Igokea, uključujući i duel u Hali sportova "Ranko Žeravica" početkom tekuće sezone (87:76).

Utakmica Igokea - Mega na programu je sutra od 17.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track