ODIGRAO JE IZVANREDNU UTAKMICU! Obradović oduševljen fenomenalnom partijom Trifunovića, ove reči mladi igrač će ZAUVEK pamtiti!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

ODUŠEVLJEN JE

ODIGRAO JE IZVANREDNU UTAKMICU! Obradović oduševljen fenomenalnom partijom Trifunovića, ove reči mladi igrač će ZAUVEK pamtiti!

Košarka -

Košarkaši Partizana pobedili su večeras na svom terenu Baskoniju sa 83:65, u 19. kolu Evrolige.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa slavila u večerašnjem meču protiv Baskonije u Evroligi pre svega zahvaljujući dobroj igri u odbrani.

"Veoma sam srećan kako smo, pre svega, igrali u odbrani, zahvaljujući tome smo imali agresivnost. Večaras smo dobili utakmicu zahvaljujući izuzetno dobroj odbrani", rekao je Obradovič.

Jedan od najboljih u timu Partizana večeras je bio Uroš Trifunović koji je ubacio 15 poena.

"Odigrao je izvanrednu utakmicu, zna koje poverenje imam u njega, ali mora da nastavi, da ima kontinuitet dobrih igara. I on i svi ostali. U odbrani je bio jedan od ključnih igrača, zajedno sa Papapetruom... ali i svi ostali. Kad se igra timska odbrana, onda je sve to totalno drugačije", rekao je Obradović.

"U napadu je bilo malo sporo, malo rešenja koja nisu baš najnormalnija. Ali, ponavljam, kad god je trebalo da se odigra dobra odbrana bili smo na tom nivou koji je potreban za ovakvo takmičenje", dodao je trener Partizana.

Obradović je na kraju zahvalio navijačama na još jednoj sjajnoj pordšci i dodao da se nada da će deo te atmosfere biti i protiv MZT-a u ponedeljak u ABA ligi.

Košarkaši Partizana će u narednom kolu Evrolige gostovati Valensiji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track