KOŠARKAŠKA BOMBA KAKVA SE NE PAMTI: Igrao na Ol-staru 4 puta, na jednom NBA meču ubacio 60 poena, a sada će igrati u Evroligi!
Foto: AP

NEVEROVATNO

KOŠARKAŠKA BOMBA KAKVA SE NE PAMTI: Igrao na Ol-staru 4 puta, na jednom NBA meču ubacio 60 poena, a sada će igrati u Evroligi!

Košarka -

Nekadašnji as Šarlota, Bostona, Njujorka i Dalasa, Kemba Voker, uskoro bi mogao da postane novi igrač Armanija iz Milana.

Gazeta otkriva da su pregovori italijanskog kluba i NBA zvezde u završnoj fazi i da će saradnja uskoro biti ozvaničena. Očekuje se njegov dolazak u Italiju na lekarske preglede.

Armani ove sezone ima očajne rezultate u Evroligi. Trener Mesina ima dosta problema sa povredama, poslednji igrač koji je isapo iz rotacije je Kevin Pengos, pa su čelnici rešili da angažuju ozbiljno pojačanje.

Voker trenutno nema angažman u NBA ligi, borio se da pronađe tim prethodnih meseci, ali mu to nije pošlo za rukom, pa je rešio da se oproba u Evropi.

Ukoliko se saradnja zaista ostvari, biće to jedan od najbombastičnijih transfera u istoriji Evrolige.

Podsetimo, Voker je kao deveti pik stigao u Šarlot 2011. godine. U dresu ovog tima beležio je briljantne partije, na 750 utakmica imao je 19 poena u proseku. Na utakmici protiv Filadelfije 2018. godine ostvario je rekord karijere, pošto je na tom meču ubacio čak 60 poena.

Četiri puta učestvao na Ol-staru.

Pored Šarlota nastupao je za Boston, Njujork i Dalas. Međutim, u poslednje vreme imao je dosta problema sa povredama, pa je njegova karijera doživela strmoglavi pad.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track