ZVEZDA SE OBRATILA EVROLIGI: Crveno-beli ekspresno stali u odbranu svog igrača! Ozbiljno se kuva pred gostovanje Žalgirisu
Foto: Starsport

ODGOVOR

ZVEZDA SE OBRATILA EVROLIGI: Crveno-beli ekspresno stali u odbranu svog igrača! Ozbiljno se kuva pred gostovanje Žalgirisu

Košarka -

KK Crvena zvezda Meridianbet ekspresno je reagovao nakon otvorenog pisma portala "Basket news".

Portal specijalizovan za košarku kritikovao je reakciju Hasana Martina, centra ekipe s Malog Kalemegdana, zbog odgovora novinaru Ritisu Visnauskasu.

Podsetimo, Amerikanac je porukom "je***o ućuti" odgovorio Litvancu koji je poručio da je akcija Zvezdinih košarkaša i navijača "FreeFacu" blamantna.

Glavni urednik portala zatražio je reakciju Evrolige koju je pozvao da ispita "nasilnu poruku" Martina, a stigla je brza reakcija crveno-belih.

"Ne vidimo zašto je stav našeg igrača i podrška saigraču kao odgovor na tvit da je sve oko akcije FreeFacu "blamantno" razlog da nam se otvorenim pismom "targetira" igrač u litvanskim medijima. To što ima svoj stav, koji mu nije nametnuo niko iz kuba, ne znači da treba da se vodi kampanja protiv njega, kao i da "Basket news" traži klikove i ugrožava bezbednost našeg igrača i američkog državljanina", navedeno je iz Zvezde.

Zanimljivo je da se sve to dešava dan uoči gostovanja Crvene zvezde Meridianbet Žalgirisu u Kaunasu koje je na programu u petak od 19.00 časova.

Kurir sport

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track