NAVIJAČI PRIMETILI OGROMAN OŽILJAK NA JOKIĆU: Izgleda kao da ga je NAPAO MEDVED, a šta rade sudije?! (FOTO)
Foto: EPA/Caroline Brehman

NBA

NAVIJAČI PRIMETILI OGROMAN OŽILJAK NA JOKIĆU: Izgleda kao da ga je NAPAO MEDVED, a šta rade sudije?! (FOTO)

Košarka -

Sa 14 tripl-dablova, Nikola Jokić predvodi NBA ligu, a protiv Minesote je stigao do jubilarnog 90. takvog učinka, ujedno i postao čovek sa najviše asistencija u istoriji Denvera.

Srpski centar je Timbervulvsima "ubacio" 31 poen, a dodao je još 13 asistencija i 11 skokova i sada se nalazi na korak od tripl-dabl prosečnog učinka, pošto je ove sezone na 41 odigranoj utakmici beležio 25,1 poen, 11 skokova i 9,9 asistencija po meču.

Kada je reč o večnoj listi, Jokić je na i te kako visokom mestu i približava se Lebronu Džejmsu koji je na petom mestu sa 105 tripl-dablova u karijeri.

Somborac je i ove sezone favorit za osvajanje MVP trofeja, što bi bila treća uzastopna godina da centar ekipe iz Kolorada osvaja ovu nagradu, a deluje da ne postoji košarkaš koji može da se odbrani od njegovih neverovatnih sposobnosti na terenu.

Zato treneri u NBA na Jokića "šalju" najtvrđe defanzivce, odnosno igrače kojima nije strano da gurnu, udare ili ogrebu.

Ruke Nikole Jokića odavno su pune rana sa terena, a od nedavno on ima nove ožiljke. To nije promaklo navijačima.

U šaljivom tonu, jedan od navijača Nagetsa uz fotografiju na kojoj se vidi novi ožiljak na levoj ruci srpskog reprezentativca, prognozirao je da će trajati tri nedelje.

Veliki broj navijača je reagovao, a kakav tretman ima Jokić, možda najbolje govori komentar jednog navijača čija supruga je imala zanimljivo zapažanje.

"Žena me je pitala zašto Jokić često izgleda kao da ga je napao medved, a jedva dobija faulove", poručio je navijač.

Time je aludirao na činjenicu da mnogi drugi košarkaši imaju bolji tretman sudija i da dvostupni uzastopni MVP nema zaštitu kakvu je zaslužio, što omogućava ostalim košarkašima da "biju" Jokića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track