ŽELJKO OBRADOVIĆ BESAN POSLE TRIJUMFA NAD ZVEZDOM: Pobedili smo, ali smo glupi
Foto: @starsport

Odjeci večitog derbija

ŽELJKO OBRADOVIĆ BESAN POSLE TRIJUMFA NAD ZVEZDOM: Pobedili smo, ali smo glupi

Košarka -

Trener Partizana Željko Obradović bio je vrlo besan posle pobede njegovog tima u večitom derbiju nad Crvenom zvezdom 79:78.

- Pobedili smo, ali smo glupi! Veoma smo glupi! Ovako smo izgubili nekoliko utakmica! I kako smo samo primili onaj poslednji koš! U redu, tim se borio, igrao dobro, vodili smo sve vreme... Hvala i ljudima što su došli da nas bodre. Sjajna je bila atmosfera, dobro za Evropu da može da gleda jedan ovakav meč - poručio je Obradović i otišao u svlačionicu.

- Uradili smo neke stvari drugačije, ali nismo neutralisali Zvezdine glavne snage Nedovića i Vildozu. Kontrolisali smo celu utakmicu. Žao mi je što nismo uspeli da odbranimo četiri razlike. Ledej je bez izmene odigrao celo drugo poluvreme. Našao je načina da igra u napadu pametno. Bili smo u apsolutnoj pozitivi u osvojenim i izgubljenim loptama. Ovo je lepota košarke, Zvezda je tim koji u svakoj utakmici daje maksimum.

- Ima još 14 kola. Evroliga je strašno teška i izjednačenja. Često se dešavaju iznenađenja. Paklen ritam, u nedelju Mornar, u utorak Asvel, u petak putujemo u Kaunas. Pobeda nad Zvezdom treba da nam posluži za samopouzdanje. Zvezda igra izuzetnu timsku košarku, a mi smo uspeli da dajemo ton utakmicu i praktično vodimo sve vreme.

- Atmosfera u dvorani je bila korektna. Zvezdini navijači su napravili lepu atmosferu. Naši navijači takođe. Nisam video transparent, mene ne dotiču vređanja, bavim se svojim timom. Nemam pojma šta je bilo na transparentu. Među nama akterima je bilo veoma korektno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track