BOGDAN IDE STOPAMA VLADE DIVCA: "Grad anđela" čeka srpskog beka, moguć trejd zbog kojeg će se zatresti Amerika
Foto: Profimedia

nba liga

BOGDAN IDE STOPAMA VLADE DIVCA: "Grad anđela" čeka srpskog beka, moguć trejd zbog kojeg će se zatresti Amerika

Košarka -

Trejdovi u najjačoj košarkaškoj NBA ligi na svetu decenijama unazad donosili su veliku zanimljivost i neizvesnost.

Bogdan Bogdanović
foto: Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Tako je i ove godine, jer je rok za kraj trejdova u NBA ligi u ponoć 9. februara. Portal "HopsHype" koji prati sva dešavanja u američkoj košarci donosi vest da bi Bogdan Bogdanović mogao da se preseli u redove Los Anđeles Lejkersa.

Menadžment kluba iz Los Anđelesa čini sve da angažuje srpskog košarkaša. Ovo nije prvo interesovanje Jezerdžija za beka reprezentacije Srbije, jer su ga pratili još iz vremena kada je nosio dres Sakramenta.

Los Anđeles Lejkersi traže timove sa kojima bi mogli da razmene svog igrača Rasela Vestbruka. U igri su Atalanta i Juta. Pik Lejkersa iz Atlante je Bogdan Bogdanović za kojeg postoji ozbiljan interes i iz Detroita.

Bogdan Bogdanović
foto: Printskrin

Dolazak Bogdana Bogdanovića prilično bi bio veliko pojačanja za ekipu, pošto bi dobili proverenog šutera, koji bi bio od velike pomoći Lebronu Džejmsu i Entoniju Dejvisu.

Cilj uprave Lejkersa je da se domognu plej-ofa, pa su spremni na sve vrste trejda. Oni su već doveli Ruija Hačimuru iz Vašingtona, ali su svesni da im je za borbu za prsten NBA lige potreban siguran šuter. Možda baš Bogdan Bogdanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track