ČOVEČE, PRESTANI DA SE BLAMIRAŠ! Da li je moguće da je OVO obukao?! Komentatori vrištali od smeha, navijači ga URNIŠU na Tviteru!
Foto: Printscreen

smehotresno

ČOVEČE, PRESTANI DA SE BLAMIRAŠ! Da li je moguće da je OVO obukao?! Komentatori vrištali od smeha, navijači ga URNIŠU na Tviteru!

Košarka -

Navikli smo da gledamo NBA zvezde tokom dolaska na utakmice u nesvakidašnjim odevnim kombinacijama. I taman kada smo pomislili da nas više ništa ne može iznenaditi, as Vašingtona Kajl Kuzma je uspeo da nas demantuje.

Neobična "jakna" koju je nosio krlini košarkaš pred meč sa Bruklinom šokirala je ljubitelje košarke širom sveta.

Ovaj "modni detalj" rečima se teško može opisati. Jakna oko vrata i na leđima ima ogromne jastuke, koji su mnoge asocirali na "air bagove" u automobilu.

Komentatori meča nisu mogli da dođu sebi kada su ugledali Kuzmu.

"Auuuu, vauuu. Oooo, molim te. Volim onaj džemper", vikao je komentator, aludirajući na šokantan ružičasti džemper koji je nosio 2021. godine.

Podsetimo, Kuzma se 2021. godine pred meč sa Šarlotom pojavio u jezivom ružičastom džemperu, zbog čega se našao na žestokom udaru kritika navijača i kolega.

Lebron Džejms je tada javno isprozivao svog bivšeg saigrača.

"Nemoguće da si to obukao, j*bote. Neću lajkovati, jer ovo je nečuveno", poručio je tada Kralj.

Kajl Kuzma
foto: Pritnscreen

Kuzma nije naučio lekciju. Ponovo je postao predmet sprdnje na društvenim mrežama zbog svog kranje nesvakidašnjeg stila oblačenja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track