DENVER BEZ JOKIĆA? TIHA JEZA I BLAGI UŽAS! Srbin nije igrao, Nagetsi doživeli debakl: Minesota isprašila lidera Zapada! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

DENVER BEZ JOKIĆA? TIHA JEZA I BLAGI UŽAS! Srbin nije igrao, Nagetsi doživeli debakl: Minesota isprašila lidera Zapada! (VIDEO)

Košarka -

Ne mogu Nagetsi bez svoje najveće zvezde!

Košarkaši Denvera ubedljivo su poraženi od Minesote rezultatom 128:98, a za tim iz Kolorada nije nastupao dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić.

Trener Denvera odlučio je da odmori svog najboljeg igrača i to se drastično odrazilo na igru i sam rezultat. Pored Jokića, u sastavu lidera Zapadne koferencije nije bilo ni Džamala Mareja, Erona Gordona i Kentavijusa Koldvel Poupa. Tako je praktično sav teret pao na Majkla Portera Juniora.

Trener Meloun je zbog napornog rasporeda želeo da odmori svoje najbolje igrače, pa tim iz Kolorada praktično bio autsajder na ovom meču. Minesota je maksimalno iskoristila odsustvo najboljih igrača, kontrolisala je meč od prvog do poslednjeg minuta i zasluženo slavila ubedljivom razlikom.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Entoni Edvards sa 20 postignutih poena. Dianđelo Rasel je ubacio 18 uz 10 asistencija, a Novel i Gober po 16 poena.

U poraženom timu najefikasniji bio je Majkl Porter Junior sa 22 poena, dok su Kristijan Braun i Brus Braun ubacili po 16.

Uprkos porazu Nagetsi su zadržali prvo mesto na tabeli.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track