OVO JE VELIKA SRAMOTA! Brutalne reči iz Čačka zbog SKANDALOZNOG ponašanja Aba lige prema srpskom klubu
Foto: Starsport©

sramota

OVO JE VELIKA SRAMOTA! Brutalne reči iz Čačka zbog SKANDALOZNOG ponašanja Aba lige prema srpskom klubu

Košarka -

Trener košarkaša Borca Dejan Mijatović rekao je da je sve što se dešavalo pre meča sa Cibonom u ABA ligi velika sramota i da čačanski klub nije to zaslužio.

"Ne bih mnogo analizirao utakmicu. Hvala čačanskoj publici koja je došla da nas podrži, pokazali su da je Borac veliki klub. Čestitam mojim momcima koji su izašli na teren bez ijednog treninga, bez imalo respekta i ostavili srce na parketu", rekao je Mijatović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Košarkaši Borca izgubili su večeras u Čačku od Cibone sa 83:84, u poslednjoj utakmici 18. kola ABA lige.

Čačanski klub je zatražio da se utakmica odloži zbog bolesti velikog broja igrača, ali je ABA liga to odbila i samo pomerila meč za 24 sata. Borac je, na kraju, meč odigrao sa samo sedmoricom košarkaša, od kojih su četvorica juniori.

"Nadam se da će, za svo ovo maltretiranje koje smo prošli ova dva - tri dana, klub zauzeti stav i da ćemo isterati stvari na čistac. Ovo što se dešavalo je velika sramota i Borac nije ovo zaslužio", rekao je Mijatović.

"Ne želim da ova utakmica, koju su momci odigrali fenomenalno, baci u zasenak sve ono što se dešavalo oko terena. Borac će isterati ovu stvar do kraja", dodao je on.

Borac je doživeo 14. poraz u sezoni i nalazi se na 11. mestu na tabeli regionalnog takmičenja. Čačanski tim će u narednom kolu ABA lige gostovati Partizanu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track