JEZIVA IGRA SUDBINE: Turska košarkašica otišla da poseti baku, pa ostala pod RUŠEVINAMA!
Foto: Printscreen/Instagram

UŽAS

JEZIVA IGRA SUDBINE: Turska košarkašica otišla da poseti baku, pa ostala pod RUŠEVINAMA!

Košarka -

Broj stradalih u stravičnom zemljotresu koji je u ponedeljak rano ujutro pogodio južni deo Turske uz granicu sa Sirijom raste iz sata u sat. I dalje je ogroman broj ljudi zatrpan pod ruševinama i kako vreme prolazi sve je manja mogućnost da će neko biti pronađen živ.

Među ljudima za kojima se neprestano traga je i turska košarkaška reprezentativka Nilaj Ajdogan, prenosi turski "Hurijet".

Univerzitet Čankaja, za koji nastupa turska košarkašica, objavio je da je nesrećna devojka otišla u posetu porodici u Malatiji i da su je tamo zatekao katostrofalni zemljotres. Kuća u kojoj je boravila Ajdogan je srušena i košarkašica je nestala pod ruševinama.

"Otišla je u pokrajinu Malatija da poseti svoju baku. Prema inforamacijama koje smo dobili, kuća u kojoj je boravila naša Nilaj je uništena i proces spašavanja se nastavlja. Pokušavamo da dobijemo nove informacije od porodice i rodbine. Molimo se svi za našu Nilaj", poručili su iz kluba.

Svi se nadaju srećnom završetku potrage i ne gube nadu. Ističu da je su za spašavanje košarkašice neophodni razarači betona i razna građevinska oprema.

Prema najnovijim informacijama u zemljotresu koji je pogodio Tursku i Siriju život je izgubilo više od 15.000 ljudi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track