MIĆA BERIĆ SKOKNUO DO PIJACE DA KUPI JAJA! Bivši košarkaš domaćin za primer! Omiljen prodavcima! PAPARACO
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

vredan

MIĆA BERIĆ SKOKNUO DO PIJACE DA KUPI JAJA! Bivši košarkaš domaćin za primer! Omiljen prodavcima! PAPARACO

Košarka -

Nekadašnji košarkaš Miroslav Mića Berić u potpunosti je posvećen porodičnim obavezama. On je, reklo bi se, pravi domaćin, a na jednoj novobeogradskoj pijaci redovna je mušterija.

Mića Berić, Paparaco
foto: kurir

Upravo ga je tu sreo i naš paparaco. Mića je, čim je ušao na pijacu, otišao do jedne tezge na kojoj se prodaje piletina. Stao je u red i strpljivo sačekao da bude uslužen. Osim mesa, pazario je i jaja. Ljubazno je porazgovarao s prodavačicom, koja ga već poznaje, jer dolazi skoro svakog vikenda u nabavku, a onda je svratio i do lokala sa zdravom hranom i posle pet minuta je izašao iz pijace.

Mića Berić je ostvario zapažene rezultate u svojoj košarkaškoj karijeri. Nosio je dres Partizana, gde je bio kapiten, kasnije je bio i potpredsednik tog kluba, a bio je i deo legendarne generacije jugoslovenske reprezentacije devedesetih, koja se sa svakog evropskog i svetskog takmičenja vraćala s medaljama.

Bonus video:

01:02

REKLA MI JE DA SAM JA NULA OD ČOVEKA! Moka Slavnić zaplakao u Sceniranju i progovorio prvi put o Aninom ulasku u rijaliti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track