OBRADOVIĆ UPOZORAVA PRED ALBU: Pozicija na tabeli ništa ne znači! Ubedljiv poraz u Nemačkoj dodatna motivacija!
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

evroliga

OBRADOVIĆ UPOZORAVA PRED ALBU: Pozicija na tabeli ništa ne znači! Ubedljiv poraz u Nemačkoj dodatna motivacija!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da pozicija Albe na tabeli Evrolige "ništa ne govori" i dodao da "imaju kvalitet i mogu veoma dobro da igraju".

"Prvu utakmicu smo igrali baš protiv Albe i ubedljivo smo poraženi. Osim važnosti meča i to treba da nam bude dodatni motiv. Bez obzira što su poslednji na tabeli, to ništa ne znači, imaju kvalitet i zaista mogu veoma dobro da igraju", rekao je Obradović, a preneo klub.

Partizan će sutra dočekati berlinsku Albu, u meču 26. kola Evrolige.

"Ritam im daju plejmekeri. Pokriveni su na svim pozicijama, mogu da igraju sa pokretljivim peticama, a mogu i sa dominantnim igračem od 220 cm. Na sve to smo se pripremili i reagovaćemo bolje nego u prvom kolu kod njih", dodao je Obradović.

Partizan je trenutno na šestom mestu na tabeli Evrolige sa skorom od 13 pobeda i 12 poraza, a Alba je na poslednjoj poziciji sa sedam pobeda i 18 poraza.

"Oni će doći spremni da odigraju dobru utakmicu. Pozicija na tabeli ne govori koliko su dobar tim. Ubedljivo su nas pobedili u prvom meču, i to nam je dodatna motivacija. U prošlom kolu su pobedili u Beogradu i sada se vraćaju sa istom željom. Moramo da budemo spremni", izjavio je kapiten Partizana Kevin Panter.

Meč između Partizana i Albe na programu je sutra od 21 čas, i igraće se u beogradskoj Štark areni.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track