NEVEROVATAN JE I TAČKA! Neviđeno izdanje Jokića! "OTEO" tablu treneru i strastveno OBJASNIO SAIGRAČIMA ŠTA TREBA DA RADE (VIDEO)
Foto: Printscreen

LIDER

NEVEROVATAN JE I TAČKA! Neviđeno izdanje Jokića! "OTEO" tablu treneru i strastveno OBJASNIO SAIGRAČIMA ŠTA TREBA DA RADE (VIDEO)

Košarka -

Na utakmici protiv Memfisa došao je Nikola Jokić do 25. tripl-dabl učinka u sezoni, a Denver do 25. pobede kada srpski centar zabeleži dvocifrene brojke u tri kolone, a oduševio je navijače novom ulogom.

Nagetsi su se trijumfom nad drugoplasiranom ekipom učvrstili na prvom mestu Zapadne konferencije sa 45 pobeda i 19 poraza, a utakmica je rešena u poslednjoj četvrtini koju je ekipa iz Kolorada odigrala na odličan način.

Dugo se susret "lomio", Denver je imao minimalnu prednost 28:27, nakon prve deonice da bi Memfis poluvreme završio sa plusom od osam poena 58:50.

Nagetsi su odgovorili u trećoj četvrtini pa je nakon 30 minuta igre na semaforu pisalo 80:80.

Jokić je predvodio svoj tim u važnim trenucima, a sjajni snimci na kojima se vidi kako je na kratko preuzeo ulogu trenera, oduševila je navijače i korisnike društvenih mreža.

Na snimcima se vidi da je Srbin uzeo od trenera Majkla Melouna tablu na kojoj je flomasterom nacrtao akciju, dok je istovremeno strastveno objašnjavao saigračima šta treba da rade.

Pokazao je neverovane liderske sposobnosti, a mnogi od "komentatora" na društvenim mrežama poručili su da bi voleli da jednog dana vide da Jokić postane trener.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track