NIKOLA FANTASTIČAN - DENVER U LUDOJ ZAVRŠNICI SRUŠIO TORONTO: Jokiću falila asistencija za tripl-dabl, Nagetsi nesavladivi (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

NIKOLA FANTASTIČAN - DENVER U LUDOJ ZAVRŠNICI SRUŠIO TORONTO: Jokiću falila asistencija za tripl-dabl, Nagetsi nesavladivi (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera slavili su nad Torontom sa 118:113, a srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je fanstastičnu partiju.

Sjajni Somborac za 36 minuta provedenih na terenu upisao je još dabl-dabl sa 17 poena i 13 skokova, a za tripl-dabl falila mu je jedna asistancija - zabeležio ih je devet.

Neverovatna završnica viđena je na meču Nagetsa i Raptorsa u kojoj je tim iz Kolorada u poslednjem minutu susreta uspeo da preokrene i upiše još jedan trijumf.

Kanadski tim je veći deo meča proveo u vođstvu, a dva minuta i 20 sekundi pre kraja imali su plus šest (111:105).

Denver za malo više od minuta pravi seriju 7:0 i do kraja potvrđuje devetu vezanu pobedu na domaćem terenu.

Najefikasniji u timu Nagetsa bio je Džamal Marej sa 24 poena, a pratili su ga Majkl Porter Džunior sa 20 i Aron Gordon sa 19.

U poraženoj ekipi najviše se istakao Fred Vanvilt sa 21 poenom i 14 asistencija, a pored njega odličan je bio i Paskal Sijakam sa 19 ubačenih poena, dok je Jakob Peltl ubacio 18.

Denver je na prvom mestu Zapadne konferencije sa 46 pobeda i 19 poraza, dok je Toronto deveti na tabeli Istočne konferencije sa učinkom od 32 pobede i 34 poraza.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track