ŽELJKO U ITALIJI BACIO NAVIJAČE U TRANS! Pogledajte kako je Obradović reagovao dok je prolazio pored oduševljenih Grobara (VIDEO)
Foto: Printscreen

NESTVARNE SCENE

ŽELJKO U ITALIJI BACIO NAVIJAČE U TRANS! Pogledajte kako je Obradović reagovao dok je prolazio pored oduševljenih Grobara (VIDEO)

Košarka -

Trener Partizana, Željko Obradović, oduševio je navijače crno-belih u Bolonji nakon pobede nad Virtusom.

Partizan je pobedio rezultatom 88:79 i tako doneo veliku radost brojnim pristalicama koji su došli u ovaj italijanski grad kako bi bodrili ekipu.

Crno-beli su na poluvremenu imali dva poena zaostatka, ali su u trećoj i četvrtoj deonici bili bolji od rivala što je bilo dovoljno da zabeleže 15. pobedu u Evroligi ove sezone.

Nakon završetka utakmice, već odlično raspoložene navijače Partizana, dodatno je razgalio Obradović dok je prolazio prema svlačionici.

Trener crno-belih je bacio u trans veliki broj navijača, pozvao ih je da pozdrave košarkaše, a zatim uz stegnute pesnice ušao u tunel koji vodi prema svlačionicama.

"Košarci su potrebne ovakve utakmice, sa ovakvom atmosferom. Ovo što su uradili navijači Virtusa i Partizana je nešto neverovatno i sjajno za Evroligu. Mi uvek u Beogradu imamo oko 20 hiljada navijača, a na sve to imamo i navijače i na gostovanjima... iskren da budem, nemam reči kojima bih opisao sve ovo", rekao je Obradović posle važne pobede.

Partizan se nalazi u dobroj situaciji kada je reč o trci za Top 8, a narednu utakmicu igraće protiv Olimpije u Milanu u četvrtak od 20.30 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track