TURČIN BRUTALNO ISPLJUVAO DELIJE! Ataman nakon debakla u Beogradu osuo žestoku paljbu: Navijači Zvezde su SRAMOTA ZA SPORT!
Foto: @starsport

TEŠKE REČI

TURČIN BRUTALNO ISPLJUVAO DELIJE! Ataman nakon debakla u Beogradu osuo žestoku paljbu: Navijači Zvezde su SRAMOTA ZA SPORT!

Košarka -

Trener Efesa Ergin Ataman žestoko je isprozivao navijače Crvene zvezde nakon bolnog poraza svog tima u Beogradu.

Dvostruki šampion Evrope doživeo je pravu katastrofu na gostovanju u prestonici Srbije. Crvena zvezda ubedljivo je savladala turski tim rezultatom 94:75.

Utakmicu je obeležilo nedolično ponašanje turskog trenera Ergina Atamana, koji je protestvovao nakon svake sudijske odluke i svojim reakcijama izazvao bes domačih navijača, koji mu nisu ostali dužini.

Umesto da se bavi očajnom igrom svog skupocenog tima, nakon katastrofe koju je doživeo u Srbiji osuo je paljbu po navijačima Crvene zvezde.

"Nama je utakmica protiv Makabija sada najvažnija u borbi za Top 8. Bez obzira na izostanke, uz pomoć naših fanova možemo da ostvarimo cilj, oni su sjajni, za razliku od navijača Crvene zvezde, čije uvrede upućene meni predstavljaju sramotu za sport i organizaciju Evrolige", rekao je Ataman nakon meča.

Podsetimo, omraženi trener navijača Zvezde i ranije je ispoljavao svoju mržnju prema srpskim navijačima. Pristalice crveno-belih dobro pamte njegovu kontroverznu izjavu iz 2014. godine kada je u Istanbulu pred meč sa Galatasarajom ubijen mladi navijač beogradskog tima Marko Ivković Jagoda.

"Oko 300 terorista došlo je ovde bez ikakvih karata i napali su naš narod. Evroliga mora da kazni te ljude", rekao je tada Ataman koji je predvodio sa klupe turski tim.

Prošle godine u novembru svojim skandaloznim ponašanjem u Pioniru, tokom kvalifikacionog meča za Mundobasket, izazvao je gnev srpskih navijača. Tada je ušao u žestok sukob sa selektorom Srbije Svetislavom Pešićem, koga je kasnije isprozivao i na konferenciji za medije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track