SIGURNO STE SE ZAPITALI ZBOG ČEGA ŽOC NIKADA NIJE OTIŠAO U NBA?! Bogdanović zna odgovor na to pitanje - Željko mu je sve priznao!
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

zanimljivo

SIGURNO STE SE ZAPITALI ZBOG ČEGA ŽOC NIKADA NIJE OTIŠAO U NBA?! Bogdanović zna odgovor na to pitanje - Željko mu je sve priznao!

Košarka -

Željko Obradović je bez ikakve konkurencije najbolji i najtrofejniji košarkaški trener u Evropi, a mnoge navijače je zanimalo zbog čega popularni Žoc svoje znanje nikada nije prenosio na košarkaše u NBA ligi.

O tome je govorio srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, koji je u razgovoru za špansku agenciju "Efe", otkrio da bi Željku u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu smetale česte pauze na mečevima, jer Obradović košarku shvata vrlo, vrlo ozbiljno.

- Sigurno bi. Zna mnogo košarke. Ali, moram da vam priznam nešto, rekao mi je da ne bi mogao da izdrži tolike pauze zbog tajm-auta, šoua, zabavnog programa... On košarku shvata jako ozbiljno. Možda i previše ozbiljno - rekao je Bogdan i potom nastavio:

- Takav je i poštujem ga jako zbog toga. Kada gledam sa strane, ne vidim nijedan razlog zašto ne bi došao. Njegovo shvatanje košarke i sporta je drugačije od onoga kako ljudi gledaju ovde - zaključio je Bogdanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track