BARAĆ PRED MZT: Teška utakmica protiv tima sa ogromnom motivacijom
Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov

ABA LIGA

BARAĆ PRED MZT: Teška utakmica protiv tima sa ogromnom motivacijom

Košarka -

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv MZT-a, protivnika koji u "svaki meč ulazi sa ogromnom motivacijom".

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica sa protivnikom koji u svaki meč ulazi sa ogromnom motivacijom. MZT je odlično vođen tim, sa kvalitetnim igračima, koji u poslednje vreme igra sa dobrom energijom", rekao je Barać, prenosi klub.

"Biće nam potrebno mnogo koncentracije da bismo odgovorili na tranzicionu igru MZT-a i tako došli u priliku da dobijemo ovu utakmicu", dodao je trener Mege.

Mega, Crvena zvezda
foto: ABA Liga / Mega / Dragana Stjepanović

Košarkaši Mege dočekuju sutra ekipu MZT-a, u utakmici 21. kola ABA lige.

Mega je šesta na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobeda i 11 poraza, dok MZT sa učinkom 4/16 zauzima poslednju poziciju.

Predstojeći susret ovih timova biće 12. u ABA ligi, a Mega je dosad bila uspešnija sa sedam pobeda.

Centar Mege Danko Branković je rekao da veruje u trijumf, ali i napomenuo da se ekipa iz Skoplja dodatno pojačala od njihovog prvog susreta koji je MZT rešio sa 94:82 u svoju korist.

"Dobro se pripremamo za sve što nas očekuje protiv njih i ako se ostanemo verni svim principima koje dogovorimo za utakmicu, držimo agresivnost i borbu na nivou, verujem da ćemo uzeti bodove u nedelju", rekao je Branković.

Utakmica se igra sutra od 12.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica". Ulaz je slobodan, a besplatne ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Hale sportova od 11.00 na dan utakmice do njenog početka.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track