KOŠARKAŠ EFESA ŽESTOKO UDARIO NA ATAMANA! Potpuno RASULO u turskom klubu posle poraza od Partizana, RAT na Tviteru se ne stišava!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

EFES

KOŠARKAŠ EFESA ŽESTOKO UDARIO NA ATAMANA! Potpuno RASULO u turskom klubu posle poraza od Partizana, RAT na Tviteru se ne stišava!

Košarka -

Košarkaši Efes ove sezone ne blistaju u Evroligi, a atmosfera u turskom timu je vrlo, vrlo loša.

Nakon sinoćnjeg poraza od Partizana, košarkaš Efesa Šejn Larkin osuo je paljbu po treneru Atamanu i istakao nezadovoljstvo zbog "male" minutaže koju je dobio na meču sa Parnim valjkom.

Larkin je na terenu proveo 22 minuta i za to vreme upisao devet poena,pa se posle meča oglasio na Tviteru napisao je da "ima vremena".

Ubrzo mu je stigao odgovor od jednog navijača, koji mu je napisao da su Elajdža Brajant i Vasilije Micić bolje igrali, na šta je Larkinporučio:

- Da li sam tražio da igram svih 40 minuta? Ne. Uvek pričam da sam tu za tim. Ipak, frustriran sam što sam igrao samo 22 minuta u najvažnijoj utakmici sezone. Ako neke ne želi da budem ovde, nema problema. Da li je zločin što želim da sam na parketu? Ne verujem. Jedan od mojih saigrača je imao -19, a igrao je 38 minuta. Dajte mi šansu da popravim tu statistiku jer hoću. Velike utakmice traže velike igrače - jasan je bio Larkin.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track