OVO NIKAKO NIJE SMEO DA URADI! Dončiću preti ŽESTOKA KAZNA: Amerika bruji o sceni koja se dogodila na utakmici Dalasa (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

OVO NIKAKO NIJE SMEO DA URADI! Dončiću preti ŽESTOKA KAZNA: Amerika bruji o sceni koja se dogodila na utakmici Dalasa (VIDEO)

Košarka -

Velika bura podigla se nakon uzbudljivog meča između Dalasa i Golden stejta.

Voriorsi su u gostima savladali Mavse rezultatom 127:125, a domaći tim uložio je žalbu na suđenje jer smatra da su arbitri jednom odlukom direktno uticali na ishod ovog meča.

Sporan momenat dogodio se u trećoj deonici, kada su Voriorsi na bizaran način stigli do koša. Naime, nakon tajm-auta izveli su loptu ispod koša Dalasa, a niko od igrača Maveriksa nije bio tu, pa su je lagano položili u koš. Za to vreme košarkaši Dalasa bili su ispod protivničkog koša.

Sudije su napravile veliku zabunu. Pre tajm-auta dodelile su posed Dalasu, a onda su tokom pauze promenili odluku, ali očito nisu obavestili o tome igrače domaćeg tima.

"Sudija je pokazao da je lopta za nas i spiker je to saopštio. Tokom tajm-auta je promenio odluku, ali nam to nije rekao. Videli su da smo postavljeni kao da je lopta naša, a on ju je dao Voriorsima", rekao je gazda Dalasa Mark Kjuban.

Nažalost, na tome se nije završilo. Ispostavilo se da je upravo taj koš presudio na kraju, pa je Luka Dončić izgubio živce i napravio skandal zbog kog ga sigurno čeka žestoka kazna.

Slovenac se okrenuo ka sudijama i rukom gestikulirao kao da broji novac, što je jasna aluzija na to da su sudije potplaćene.

NBA ovakve stvari ne prašta i nema sumnje da će Slovenac ispaštati zbog ovog nepromišljenog poteza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track