IVANOVIĆ POSLE POBEDE NAD BASKONIJOM: Odigrali smo najbolju utakmicu u poslednje vreme! Kampaco sjajan, Vildoza je hteo da igra!
Foto: Starsport

EVROLIGA

IVANOVIĆ POSLE POBEDE NAD BASKONIJOM: Odigrali smo najbolju utakmicu u poslednje vreme! Kampaco sjajan, Vildoza je hteo da igra!

Košarka -

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović bio je zadovoljan nakon protiv Baskonije u 30. kolu Evrolige 74:63

Odigrali smo odličnu odbranu protiv najboljeg napada Evrolige i ACB lige. U poslednje vreme je ovo naša najbolja utakmica, sa onim što sam prvo rekao to ima još veću težinu. Protiv Barselone se videlo da smo ekipa koja zna šta hoće. Možemo da se borimo sa svakim i pobedimo svakog ako igramo dobru odbranu, to je ključ. Kada je Kampaco počeo da igra agresivno u odbrani, onda smo mi počeli da se menjamo. Sve počinje od beka”.

Crvena zvezda, Zvezda, Luka Vildoza, Fakundo Kampaco
foto: Starsšprt

Senku na pobedu bacila je povrede Luke Vildoze.

Osetio je bol, on je hteo da nastavi, ali sam rekao da treba da odmori. Videćemo u petak. Nisam siguran kakva je težina povrede“, rekao je Ivanović.

Fakundo Kampaco je postigao samo sa tri poena, ali je imao sedam fantastičnih asistencija čime je uveseljavao publiku na tribinama i odigrao vrhunski u odbrani sa sjajnom energijom

Statistika najviše služi novinarima, Kampaco je mogao da odigra meč bez poena i da bude ubedljivo najbolji igrač na terenu“.

Crvena zvezda je ponovo imala loš procenat šuta, pa je novinare je zanimalo da li je to posledica nerezonskih šuteva ili umora?

Nijedan naš šut nije bio nerezonski, bili su svi mahom otvoreni. Dogovorili smo se da ne uzimamo previše šuteva, trebalo je samo da imamo malo više strpljenja, da mešamo šut za tri sa pokušajima iz reketa. Imali smo deo utakmice kada smo samo šutirali, to moramo da promenimo“.

Nemanja Nedović je propustio dve utakmice i vratio se u stilu, dok je meč propustio Nikola Ivanović.

Nadamo se da je iza njega. Ako je mogao da odigra ovoliko minuta večeras, nadamo se da će sutra biti zdrav. Ivanović je imao nekih problema sa starom povredom, zbog čega smo odlučili da večeras ne igra. Martin je odigrao jako dobro, sada treba tako da nastavi“, zaključio je Ivanović

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track